Www datinglah com

| A true dreamer is the one who will never stop dreaming and works very hard to make their dream comes true...!

Kata nak orang nampak kita senior, tapi solat pun takmau. Adik-adik tak solat kita marah, tapi kita tak solat takmau marah diri sendiri ?

Saya tak rajin untuk menuntut ilmu seperti Saidatina Aisyah, saya tak selembut Saidatina Khadijah, saya tak setaat Saidatina Fatimah .

Tapi tak mustahil untuk saya dan ' anda ' cuba untuk jadi seperti mereka.

Oh kiranya kalau orang yang tua daripada kita dah keluar dari sekolah, kira kita yang paling besarlahh? Bila kita jadi senior, yaa, mesti wujud perasaan dalam diri kita nak junior respect kita so bertegaslah sebagai seorang senior. Kalau adik2 buat salah, tegur dengan cara yang baik macam Rasulullah selalu buat tapi tegas. Lebih-lebih lagi perempuan, jaga mulut kita wahai kaum hawa. Ingat kengkawan, senior yang baik ialah senior yang disayangi cikgu. Bila cikgu pun sayang kita, maknanya cikgu respect kita.

Marah pulak, marah gila-gila macam orang yang kehilangan akal. Ya, memberi salam sesama saudara seislam itu adalah sangat mulia tetapi kita sebagai senior jangan asyik nak harapkan adik-adik bagi salam kat kita. Mengikut pemerhatian Hana, ramai dalam kalangan kita sekarang dah kurang rasa hormat kat cikgu. Kadang-kadang sebab kita rasa kita ni nak dihormati sebab tu sampai cikgu pun kita dah tak hormat. Kalau kita sendiri duk buat perangai tak tutup aurat, macam mana adik-adik tak ikut? Kalau kita nak orang lain nampak sempurna, tunjuk dulu yang kita punn boleh jadi sempurna.

Ehem..mesti korang tak faham kan apa perasaan tu..takpe..kalau korang nak cuba faham perasaan aku, korang suruhlah brader brader yang ada dslr ajak korang jadik model photoshoot.brader, kakak kakak pun boleh..mesti korang akan faham..wakakaka.tak kelakar. Kalau tak, memang meroyan nak balik dah aku time tu.taknya..ingatkan photoshoot bodo bodo je. Dan dan sejembik manusia brader brader pegang kamera bapak besar besar.dengan payung lighting lighting? So, mana-mana agensi yang berminat nak pakai model ketul sana ketul sini macam aku, bolehlah contact my PA...hahahaha...

-Elegant yet evergreen English style design-Covered porch for 2 cars-Completed with grill,fans and lights-Dining area with a garden view-4 1 rooms & 3 bathrooms-Spacious Lanai-Large build-up area-Spacious bedrooms, living hall, dining & kitchen- Low density, quite & peaceful Boleh contact nombor yg tertera, person in charge aku kt SP. Kalo gov loan, aku malas nk ambik, sbb rumah aku bank loan.

Our proven market-leading technology can engage your audience, deliver exceptional revenues and add value to your brand.Information : is the worlds highest profiting search engine and is the biggest source of user support with its many projects and developments. The higher the rank, the better and more beneficial this site is considered for Google.Analytic : Google, along with being the worlds largest search engine also provides many other great services. With a tiny code added to your site, Analytic allows you to track all user data on your site.Create a professional and successful branded-dating site with The Dating Lab.We'll help you expand your brand and increase your revenue.

Leave a Reply